informatie

In 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met WordPress. In eerste instantie als platform om mijn werkzaamheden als ZZPer te promoten. Toen ik het systeem een beetje onder de knie had, bleek het behoorlijk simpel om snel een website online te zetten voor mensen in mijn omgeving. Ondertussen staan er al best wat websites online… Tijd voor een overzichts-website dus; dit portfolio!

Het maken van websites is niet mijn werk; ik ben geen designer of programmeur. Het is meer een hobby; omdat ik snap hoe wordpress werkt vind ik het leuk om hier af en toe mee te rommelen. Als ik daarmee mensen in mijn omgeving kan helpen, extra fijn!

De standaard werkwijze is als volgt: Ik zorg ervoor dat je een URL hebt en wordpress daarop werkt, jij verteld me welke pagina’s er op die site moeten staan. Jij levert de basisteksten en -afbeeldingen, die ik er dan op zet. Samen zoeken wij in de gigantische lijst met wordpress-thema’s en zoeken we naar het perfecte thema voor jou. Ik zoek uit in hoeverre er makkelijk aan te sleutelen is om het thema naar jouw wensen aan te passen. Als je speciale funtionaliteiten wil op je site (zoals een reserverings-systeem, een forum of een contactformulier) zoek ik naar de passende plugin om dit te realiseren. Tot slot, als de website eenmaal staat, leer ik jou hoe je de website zelf bij kan houden. In principe kan je dan gewoon zelfstandig aan de slag – hoewel ik voor vragen natuurlijk beschikbaar blijf.

Ook interesse? Neem gerust contact met me op! (de contactgegevens zal je via jouw en mijn persoonlijke netwerk moeten achterhalen… het blijft een vriendendienst 😉 )